13.1.13

Formacions web www.anoiaturisme.cat

Formacions web www.anoiaturisme.cat

juliol 6th, 2011 Marta Castells No comments
Ha finalitzat la primera onada de formacions sobre la web www.anoiaturisme.cat
Aquestes inicialment han anat destinades a tres sectors turístics de la comarca, com son els allotjaments, restaurants i activitats. La segona fase, estarà oberta pels Ajuntaments, associacions, artesans, i fins i tot podríem tornar a omplir amb els primers.

Els assistents han mostrat una forta implicació amb el projecte de cohesió i dinamització del territori, on una de les accions principals es la pàgina web, on no només es un portal on introduir informació de la nostra empresa/activitat per tal de promocionar-nos individualment, sinó, que es un espai, on tots tenim un paper molt important integrat en un conjunt, que es el territori global.

Han assistit tant persones amb alts coneixements d’informàtica, com d’altres que només estaven acostumats a consultar el seu correu electrònic, però al final tots han pogut conèixer i tirar endavant el seu apartat i veure la quantitat de possibilitats que els hi permet aquest.

Hem volgut deixar clar, des d’un principi, que aquest es un projecte viu, està contínuament millorant, actualitzant i on tots els agents turístics del territori, sou el punt clau per a que això funcioni.
Ànims!
Formació web
Si esteu interessats en rebre una formació, teniu dubtes o voleu més informació us podeu adreçar a Marta Castells – 93 868 03 66 / turisme@altaanoia.info