13.7.12

Avui se celebra el Quart Sopar Solidari per la lluita contra el càncer

Tot és a punt per celebrar el Sopar Solidari per la lluita contra el càncer de Vallformosa que arriba a la seva quarta edició. Aquest és un acte solidari on s’hi sumen molts esforços per part de diferents entitats, empreses i particulars per recollir fons per la lluita contra el càncer. El 80% del fons que es recapti anirà a parar al projecte “La comunicació cura. Construcció d’una plataforma digital” de l’Institut Català d’Onocologia i el 20% a l’Associació Ampert per finançar el transport dels pacients malalts de càncer des del seu domicili fins al centre Duran i Reynalds on seran tractats.

Les portes de Vallformosa s’obriran avui a les 20h per rebre a tots els assistents del 4t Sopar Solidari. Als jardins del celler es servirà l’aperitiu dels càterings Cal Blai, Cal Soler i Selma que col·laboren amb l’acte, acompanyats amb la música d’un quartet de corda de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet.

Abans d’iniciar el sopar a la sala La Cúpula, l’actriu sitgetana Anna Barrachina serà l’encarregada de presentar l’acte solidari on hi participaran la presidenta de Vallformosa, Queta Domènech; el president de l’ICO, el Dr. Josep M. Vilà i la Directora General de l’ICO, Dra. Candela Calle.
Per tancar l’acte, el grup X GUSTO presentarà el seu espectacle “X gusto x Serrat”, un espectacle músic-teatral on set músics i dos actrius posen en escena la música, la poesia i les melodies de Joan Manuel Serrat. Serà un moment ple de matisos, sensibilitat, poesia i melodies que tancaran la nit solidària a Vallformosa.

http://www.elcargol.com/index.php/societat/148-avui-se-celebra-el-quart-sopar-solidari-per-la-lluita-contra-el-cancer