20.1.13

Rècord d'Albet i Noya per La Marató i per Pallassos sense Fronteres

El celler penedesenc recapta 3.372 euros gràcies a diverses activitats solidàries

Alguns dels participants a les activitats solidàries del celler Albet i Noya. Foto: VADEVI.cat

Aquest 2012 Albet i Noya ha aconseguit el seu rècord en la recaptació de diners que, com cada any, dedica a algunes de les accions més solidàries del nostre país. D'una banda, ha aconseguit 1.872€ per La Marató de TV3, un dels actes més solidaris, rellevants i consolidats de Catalunya i que aquest any destina la recaptació a la lluita contra el càncer.

I d'altra, ha destinat 1.500€ a Pallassos sense Fronteres, una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1993 i que intenta millorar la situació emocional de la infància que pateix conflictes bèl·lics o catàstrofes naturals mitjançant espectacles còmics realitzats per pallassos.

Per aconseguir-ho es van organitzar diverses activitats al celler del 10 al 16 de desembre, com per exemple, el tast de vins directament de les bótes i dels dipòsits d’acer inoxidable, una experiència en la que els assistents van descobrir una forma de tastar molt diferent i van tenir la oportunitat de tastar vins en procés d’elaboració.

També es van oferir visites més tradicionals en les que al llarg del recorregut pel celler es van donar a conèixer les tasques que es fan a la vinya, el procés de l’elaboració del vi i nocions bàsiques de tast.

Gràcies a la participació dels visitants i dels recursos que habitualment es destinen als obsequis de Nadal, s’ha recaptat una molt bona “xifra solidària”: 3.372€. Des del celler,
volen agraïr la participació de tots el amics, clients i proveïdors per haver aconseguit aquest rècord.
 
http://www.naciodigital.cat/vadevi/noticia/3923/record/albet/noya/marato/pallassos/sense/fronteres