20.1.13

Els xinesos s'interessen per l'oferta enoturística del Penedès

Escrit per Sergi Anson
dimarts, 27 de novembre de 2012

El darrer cap de setmana, el Penedès ha rebut la visita d'un grup de professionals d'agències de viatge xineses, que han visitat la nostra comarca per conèixer alguns dels recursos que ofereix en el marc del turisme de congressos i reunions, així com la oferta complementària a la celebració d'aquests. El grup va començar la seva visita al recentment inaugurat Vinseum, per seguidament desplaçar-se fins a Vallformosa, on van poder veure els espais de què disposa el celler per a la organització de reunions i congressos i on també van poder degustar alguns dels seus vins i caves.

Els xinesos van voler aprofitar també l'estada per conèixer la oferta en allotjament, motiu pel qual van visitar l'Hotel Casa Torner i Güell, i van complementar la seva visita amb una ruta guiada pel centre històric de Vilafranca, cosa que van poder fer de la mà de Tríade.

Des d'enoturismePENEDÈS, han destacat la importància d'aquesta acció, per una banda, per dur-se a terme amb professionals del mercat xinès, un dels de referència actual i futura en quant a emissió de turistes i visitants, i per l'altra, per tractar-se del turisme de congressos i reunions, una activitat totalment consolidada a Barcelona, i que precisa constantment d'anar-se renovant i ampliant amb una oferta atractiva com la que representa l'enoturisme.

El Consorci de Promoció Turística de l'Alt Penedès, a més, i com a línia estratègica per enoturismePENEDÈS, ha estat present a la fira EIBTM en un espai propi sota el paraigües de la Diputació de Barcelona, amb un catàleg específic de propostes en aquest àmbit.

http://www.rtvvilafranca.cat/noticies-rtvvilafranca/economia/31219-els-xinesos-sinteressen-per-loferta-enoturistica-del-penedes.html